Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Cafetéria - Magyarország 2020

A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2020-ban

A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2020-ban fejléc

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara közösen, a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara, az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE), a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és a Cafeteria TREND Magazin támogatásával felmérést végez. Arra keressük választ, hogy a juttatásokkal kapcsolatos különböző változások (pl. jogszabályi, adózási, munkaerő piaci, cafeteria stb.) nyomán milyen hatásokkal számolnak Önök.

Arra kérjük Önöket, hogy osszák meg a jelzett változásokkal kapcsolatos gyakorlati észrevételeiket és tapasztalataikat a következőkben olvasható kérdőív kitöltésével. A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük. A kérdőív kitöltése anonim módon (cégnév és a kitöltő adatainak megadása nélkül) is lehetséges. Azok a válaszadók, akik feltüntetik e-mail címüket, e-mailben megkapják a felmérés eredményéről készített jelentésünket. Kérjük, szakítson időt (átlagosan kb. 15 percet) a kérdések végigolvasására és megválaszolására 2020. január 5-ig.

A kérdőív indításakor az Ön számítógépén elindul az internetböngésző program, ehhez az szükséges, hogy az internetkapcsolat aktív legyen. A kérdőív kitöltésére csak az interneten keresztül nyílik lehetőség. Amennyiben kitöltés előtt szeretné áttekinteni a teljes kérdőívet, azt ide kattintva elérheti. (A teljes kérdőívnek csak bizonyos részeit kell majd kitöltenie, amelyek az Ön szervezetére vonatkoznak. Az online kérdőív az Ön válaszai alapján értelemszerűen átugorja az Ön szervezetét nem érintő kérdéseket.)

A kérdőív kezdő oldala itt érhető el. A kitöltést az oldal alján található "Következő" gombra kattintva kezdheti meg.

Tekintettel arra, hogy az eredmények az Önök számára éppolyan fontosak, mint számunkra, kérjük a rövid határidők betartását. Ha a kutatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Poór Józsefet a +36-20-464-9168-as telefonszámon, vagy a  cafeteriakutatas@gmail.com email címen.

Előre is köszönjük együttműködését!

 

Dr. Poór József

egyetemi tanár – kutatásvezető

SZIE GTK MHR

 

         Szűts Ildikó        

elnök

OHE

 

Fata László

Cafeteria szakértő

Cafeteria TREND Magazin

 

Dr. Beke Jenő

egyetemi docens – kutató

PTE KTK

 
 

 Menedzsment és HR Kutató Központ, Szent István Egyetem, GTK TTI

H-2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.,

Tel: +36-28-522-000/3128; Fax: +36-28-521-129; Mobil: +36-20-464-9168;

E-mail: poorjf@t-online.hu; poor.jozsef@gtk.szie.hu
 

Ez a kérdőív névtelen.

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.