Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.
Koronavírus-válság kihívások és HR válaszok

Magyarország 2020

A Humán Szakemberek Országos Szövetség (HSZOSZ),  az Országos  Humánmenedzsment Egyesület (OHE)  és a Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT)  kezdeményezésére és támogatásával  tizenhárom magyarországi és egy határon túli egyetem  (a Budapesti Metropolitan Egyetem - METU, a Budapesti Gazdasági Egyetem - BGE, a Debreceni Egyetem - DE, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem - ELTE, a Széchenyi István Egyetem - SZE, a Kaposvári SZIE Campus - KE, a Miskolci Egyetem - ME, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem - NKE, a Nyíregyházi Egyetem - NYE, a Pécsi Tudományegyetem - PTE,  a Soproni Egyetem - SE, a Szegedi Tudományegyetem - SZTE, a  Szent István Egyetem - SZIE, a Pannon Egyetem - PE, és a Selye János Egyetem - UJS) kutatóinak összefogásával létrejött kutatócsoport e vizsgálatban arra keresi a választ, hogy:

a koronavírus okozta válság milyen kihívásokat és változásokat idézett elő a hazai vállalati/intézményi szféra emberi erőforrás menedzselési gyakorlatában?

A kutatást szakmailag támogatják: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), a Frissdiplomás Kft., a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Iparkamara, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Miskolci Szakképzési Centrum, a Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK), a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK), a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a „Leader’s Habits Kutatói Hálózat - Humanagement – Human Value” nemzetközi kutatócsoport.

A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük, melyet a mellékelt Titoktartási nyilatkozatunkkal is megerősítünk. A kutatást terveink szerint elvégezzük más V4 országban is.

A kérdőív 14 fő kérdéscsoportból áll. Kitöltése kb. 10-15 percet vesz igénybe. Az elektronikus kérdőívünk egyszerű és tényszerű válaszokat és véleményeket váró kérdéseket tartalmaz. Ahol egyszerre több válasz is adható, külön jelezzük. A kérdések felett, illetve alatt található "Következő", vagy "Előző" feliratra kattintva navigálhat, a lapok között. A kérdőív indításakor az Ön számítógépén el fog indulni az internetböngésző program, így szükséges, hogy internetkapcsolata aktív legyen. Amennyiben megjelenik egy belépési adatokat kérő ablak, ez a böngésző lassú indulása miatt történhet. Ebben az esetben ne zárja be a böngészőprogramot, hanem indítsa újra a kérdőívet. Az indításhoz kattintson az oldal alján lévő Következő gombra.

Ha Ön nem kedveli, vagy nem él az elektronikus kitöltés lehetőségével, kérjük, töltse le az Önnek PDF formában megküldött kérdőívet és válaszolja meg azt hagyományos módon és küldje el azt a megadott címre.

A kitöltési határidő 2020. november 15. A felmérésben résztvevők a felmérés lezárta után e-mailben visszajelzést kapnak a felmérés eredményéről. Tekintettel arra, hogy az eredmények Önök számára éppoly fontosak, mint számunkra, kérjük a rövid határidők betartását. Ha a kutatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Poór Józsefet a (+36-06-20-464-9168 vagy e-mail: poorjf@t-online.hu) vagy Balogh Gábort (+36-20-206-6290 vagy e-mail: baloghg@ktk.pte.hu) és Kun Andrást (+36-20-561-0912 vagy e-mail: andras.kun@econ.unideb.hu).

Szabó Szilvia

egyetemi docens

METU

Dajnoki Krisztina

egyetemi docens

DE

Hegedüs Henrik

doktori iskola oktatója

NKE

Szabó Katalin

egyetemi adjunktus

SZIE

Karoliny Mártonné

egyetemi m. tanár

PTE

Pató Gáborné

Szűcs Beáta

egyetemi docens

Bencsik Andrea

egyetemi tanár

PE

Szretykó György

egyetemi docens

SZE

Csehné Papp Imola

egyetemi docens

Karácsony Péter

egyetemi docens

ELTE

Kópházi Andrea

egyetemi docens

SE

Szabó-Szentgróti Gábor

egyetemi docens

KE

Kósáné Bilanics Ágnes

intézetigazgató, főiskolai docens

Horváth Adrienn

tanársegéd

NYE

Kunos István

egyetemi docens

ME

Szüts Ildikó

OHE

elnöke

Szenes Zoltán

egyetemi tanár MHT

elnöke

Majó-Petri Zoltán

egyetemi docens MHT

SZTE

Tóth Arnold

egyetemi docens, BGE

Kálmán Botond

társkutató

Balogh Gábor

egyetemi adjunktus

projekt titkár

PTE

Poór József

egyetemi tanár,

HSZOSZ elnöke

kut.csop.vezető UJS,

SZIE

Kun András István

egyetemi docens

projekt titkár

DE


© 2020 v21.0

48 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen.

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.