Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

A KÖZÖS ÉRTÉKALKOTÁS ÉS A TÁRSADALMI JÓLLÉT ELŐMOZDÍTÁSA - MAGYARORSZÁG

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

Ez a kérdőív azzal a céllal készült, hogy információkat gyűjtsön a közös értékalkotás (angolul co-creation) és a társadalmi jóllét megvalósítását segítő vezetési tevékenységekről a Közép- és Kelet európai országokban.

 

A közös értékalkotás (co-creation) az innováció csúcsán maradás eszköze, a fogyasztókkal (ügyfelekkel) történő folyamatos helyzetfüggő aktív, kreatív együttműködés. A co-creation során a cél személyre szabott értékek, hatékony értékteremtés közös létrehozása az innovációs fejlődésre való ösztönzéssel.

A jelzett nemzetközi kutatást a Széchenyi István Egyetem (Magyarország), a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (Magyarország), az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), az Opavai Sziléziai Egyetem (Csehország), a Szczecini Egyetem (Lengyelország) a Besztercebányai Matej Egyetem Közgazdaságtudományi Kara (Szlovákia) kutatói végzik. A nemzetközi kutatási projekt munkáját Magyarországon szakmailag támogatják a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ), a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara (BKIK),  a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK)  és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (GYMSKIK) és a Leader`s Habits Nemzetközi Kutatói Hálózat.

Arra kérjük Önt, hogy ossza meg a fentiekben jelzett kutatással kapcsolatos szakmai észrevételeit és tapasztalatait a következőkben olvasható kérdőív kitöltésével. 

Kérjük, szakítson időt (kb. 5 percet) a következő 21 kérdés végig olvasására és megválaszolására, és juttassa azokat vissza hozzánk. A felmérésben való részvétel önkéntes, az adatokat bizalmasan kezeljük. A felmérésről kutatási jelentés készül, amelyet megküldünk minden válaszadó szervezetnek, amely megadja e-mail címét.

Az elektronikus kérdőívünk egyszerű és egyértelmű kérdéseket tartalmaz. Ahol egyszerre több válasz is adható, azt külön feltüntettük. A kérdések felett, illetve alatt található „Következő”, vagy „Előző” feliratra kattintva navigálhat a lapok között. A felsorolás formájában megadott válaszok közül kérjük, jelölje be a megfelelőt. Ha válasza nem egyezik meg a felsoroltak közül egyikkel sem, azt az egyéb pontban legyen szíves megfogalmazni. A kérdések egy részénél 1-5-ig terjedő skála segítségével lehet válaszolni, mellyel a fontosságot lehet kifejezni. Ilyenkor az adott állítás mérlegelése után kérjük, jelölje be a megfelelőnek ítélt értéket. 

A kérdőív indításakor az Ön számítógépén elindul az internetböngésző program, és szükséges, hogy az internetkapcsolat aktív legyen. Amennyiben megjelenik egy belépési adatokat kérő ablak, ez csak a böngésző lassú indulása miatt történhet. Ebben az esetben ne zárja be a böngészőprogramot, hanem indítsa újra a kérdőívet. Az indításhoz kattintson ide, majd az oldal alján lévő 'Következő' gombra. A kitöltés végén lehetőség van arra, hogy a bevitt adatokat pdf formában letöltse és kinyomtassa.

Ha Ön nem kedveli vagy nem él az elektronikus kitöltés lehetőségével, akkor kérjük, töltse le az Önnek pdf formában megküldött kérdőívet és válaszolja meg azt hagyományos módon és küldje el az abban megadott címre.

Ha a kutatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, akkor kérjük, keresse Dr. Poór Józsefet (kutatás koordinátorát) a 06-20-464-9168 telefonszámon, vagy a poorjf@t-online.hu e-mail címen.

Dr. Poór József DSc.

egyetemi tanár, az AMKCS kutató csoport (MATE) vezetője

HSZOSZ, BKIK, SJE

Dr. Kőmüves Zsolt Sándor PhD

egyetemi docens

MATE, Kaposvár

Pató Gáborné Dr. habil. Szűcs Beáta

egyetemi docens, Eötvös Loránd Tudományegyetem

Dr. Szabó Katalin PhD

egyetemi docens

MATE, Gödöllő

Dr. Szabó-Szentgróti Gábor PhD

egyetemi docens

Széchenyi István Egyetem, Győr

 

 

20 kérdés található ebben a kérdőívben.
Ez a kérdőív névtelen.

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.